Meer nodig dan een boekhouding? 

Stuur uw onderneming op inzicht!

Strategie klinkt zo abstract en beetje ver van mijn bed....

Dat het wat abstract klinkt klopt wel. Het maakt het alleen niet minder belangrijk en zeker niet ver het bed. Sterker nog: het is het begin van iedere succesvolle onderneming. Het geeft de stip aan de horizon waar u (en uw medewerkers) dagelijks hard voor werkt. Het zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt en ook: waaraan u dus niet werkt! Dat bespaart dus (veel) tijd en geld.  Het zorgt er ook voor dat uw persoonlijke doelen afgestemd zijn op de doelen van uw onderneming. Het gaat over 3 belangrijke vragen:

  • WAT doe je?
  • HOE doe je wat je doet?
  • WAAROM doe je wat je doet?Wat is het doel?

Op het oog niet zulke moeilijke vragen maar het verdient echt  de tijd om er voor te gaan zitten. Ken uw plek in de markt. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn! Als de strategie er is, wordt het verder vorm gegeven in een meerjarenplan, jaarlijkse begroting en meetpunten. 

Strategie is niet in beton gegoten. De wereld verandert continu met ontwikkelingen, kansen en bedreigingen. Hoe reageert u als er een concurrent zich naast u vestigt? blijft u aantrekkelijk voor uw klanten?

Uw investering in een goede strategie verdient u ruimschoots terug! Neem contact op om van gedachten te wisselen en de toekomst kleur te geven.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn