Meer nodig dan een boekhouding? 

Stuur uw onderneming op inzicht!

Waarom Meer dan Finance?

Meer dan Finance is er voor MKB - ondernemers die (nog) geen eigen CFO hebben óf voltijds nodig hebben maar wel behoefte hebben aan een partner die naast u staat en overzicht heeft (én houdt!) in waar u naar toe wilt. Dat kan zich op vele manieren uiten: 

  • u bent zelf 'in control' en wil de volgende stap(pen) nemen. Er zijn immers ook veel kansen in de markt; zeker nu met Covid-19
  • U heeft behoefte om alle cijfers eens goed op een rij te zetten om de volgende stap te zetten, nieuwe meerjarenplannen en begrotingen te maken. Is voor de uitvoering van die plannen geld genoeg voor? Heb ik daarvoor een financiering nodig? Zo ja, welke vorm is dan het beste en hoe stel ik dan de juiste informatie samen?
  • Als ondernemer werkt u 24/7 maar hebt het gevoel alleen te staan voor alle uitdagingen en alles zelf moet regelen, ook zaken waar u weinig ervaring mee hebt. Ondanks dat u hard doorwerkt hebt u het gevoel dat u steeds verder 'achterop' raakt.
  • Help! ik weet niet meer. 

of één of meer van de vele tussenvormen hiervan. Meer dan Finance kan u hierbij helpen. Klik door op één van de vormen van dienstverlening of neem direct contact op. Het verplicht u tot niets.  

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn