Meer nodig dan een boekhouding? 

Stuur uw onderneming op inzicht!

Verbeterprojecten: Er valt altijd wat te doen!

In hectische tijden komen 'projecten' op het lijstje TO DO te staan. Nu de economie weer opstart worden weer plannen voor de toekomst gemaakt. Veel ondernemers hebben de afgelopen tijd gebruikt om hun TO DO lijstje te realiseren. Dat is niet alleen nuttig om uw medewerkers zinvol aan het werk te houden maar levert ook verbeteringen op voor uw organisatie. Heeft u al de quick-wins gerealiseerd voor uw organisatie en het 'laaghangend fruit' geplukt voor uw organisatie? Dat scheelt liquiditeit!

De organisaties en dus ook administraties worden steeds meer digitaal met grote efficiency tot gevolg. De rol van de medewerkers op de (financiële) administratie verandert daarmee. Hoe neemt u de medewerkers mee 'op reis' en zorgt u ervoor dat hun persoonlijke doelen blijven stroken met die van de onderneming? 

Mooie woorden maar in de praktijk levert het u snellere informatie op tegen lagere kosten en gemotiveerde medewerkers

Haalt u alles uit uw online verkoopmogelijkheden nu het winkelend publiek niet zelf komt om uw producten te kopen? 

Kortom: verbeteringen kunnen op heel veel verschillende gebieden liggen. Als u denkt dat iets niet lekker loopt, goedkoper kan, sneller kan, saai (vaak foutgevoelig) werk kan elimineren: laat het weten! Stuur een mailtje of bel op 06 - 51 62 89 70. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn